Nuværende investeringer

Adelis Equity Partners Fund I blev etableret i juli 2013. Fonden har foreløbigt foretaget tretten investeringer.

Investeringsår; 2017
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 280 millioner
Antal ansatte 140

AddPro
AddPro blev stiftet i 2003 som IT Outsourcing partner. Virksomheden har udviklet sig meget positivt siden da, og har i dag kontorer i Malmö (hovedkontor), Göteborg, Helsingborg og Kristianstad.

AddPro er en af de førende application and cloud integrators i Sverige Med en kombination af dygtige konsulenter, strategisk vigtige underleverandører, udvalgte cloud løsninger, egne datecentre og 24/7 support, tilbyder virksomheden markedets bedste løsninger indenfor virksomhedens kerneområde. I 2017 forventes AddPro at nå en omsætning på SEK 300m, beskæftige ca. 200 medarbejde hvoraf 170 er tekniske konsulenter. For yderligere information: www.addpro.se

Pressemeddelelser
3. juli 2017: AddPro styrker ejerstrukturen med henblik på at accelerere væksten. Adelis bliver ny majoritetsejer


knightec
Investeringsår; 2017
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 490 millioner
Antal ansatte 350

Knightec
Knightec er en hurtigt voksende konsulentvirksomhed, der tilbyder specialistkompetencer, der øger produktprofitabiliteten – fra idé til et kvalitetssikret produkt. Knightec  opererer indenfor sektorerne; Automotive, Life Science, Defence, Energy Packaging og Machinery. Virksomhedens vision er at drive en forandring i konsulentbranchen med nye forretningsmodeller, der baserer sig på værdiskabelse for kunden. For yderligere info: www.knightec.se/en

Pressemeddelelser
3. maj 2017: Adelis ny hovedaktionær i Knightec


quattro
Investeringsår; 2017
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Finland
Omsætning: EUR 100 millioner
Antal ansatte 540

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group tilbyder tekniske installationstjenester indenfor el, vs og ventilation i Finland og Rusland. Koncernen består af 12 specialiserede datterselskaber og er et af de største og mest internationale installationsselskaber i Finland. Koncernen beskæftiger mere end 450 specialister indenfor de respektive fagområder. QMG har 21 kontorer i Finland og fire i Rusland. For yderligere info; www.qmg.fi.

Pressemeddelelser
3 april, 2017: Quattro Mikenti Group ændrer ejerstruktur – nøglepersoners andel øges til 20%. Adelis ny majoritetsejer.


nordentic_logo
Investeringsår; 2017
Branche: Sundhedspleje
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 300 millioner
Antal ansatte 270

Nordentic AB
Nordentic er Skandinaviens største aktør på markedet for tandtekniske løsninger og omsætter for ca. 300m SEK, og har 270 medarbejdere på mere end 10 laboratorier i Sverige og Danmark. Virksomheden tilbyder et bredt sortiment af tandproteser til mere end 2000 tandlæger i private såvel som offentlige klinikker. Nordentic er markedsledende og dermed førende i at implementere nye teknologier og materialer, og har med sine erfarne medarbejdere spidskompetencer indenfor alle tandtekniske løsninger.


it_relation_logo
Investeringsår; 2016
Branche: IT/Servicevirksomheder
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 400 millioner
Antal ansatte 330

IT Relation
IT Relation er markedsledende indenfor IT-Outsourcing og Hosting til små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Koncernen blev grundlagt i 2016 ved en fusion af IT Relation, Front-data og DSI-NEXT. Koncernen har kontorer i Herning, Århus, Odense og København. For yderligere information gå til: www.itrelation.dk , www.frontdata.dk og www.dsinext.dk

Pressemeddelelser
30 jun 2016: Adelis skaber dansk markedsleder inden for IT-outsourcing ved sammenlægning af IT Relation, Front-data og DSI-NEXT


nordomatic-logo
Investeringsår 2016
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 500 millioner
Antal ansatte 240

Nordomatic AB
Nordomatic er en markedsledende uafhængig leverandør af energi- og miljøvenlige automatiseringsløsninger til bygge- og installationsbranchen. Nordomatic har 15 kontorer i Sverige og Danmark (under dominus navnet). Nordomatic beskæftiger 240 medarbejdere og har en omsætning på SEK 500m. For yderligere information se www.nordomatic.se.

Pressemeddelelser
Jun 20 2016: Adelis-ejede Nordomatic erhverver dominus
28 feb 2016: Adelis bliver ny hovedaktionær i Nordomatic AB


ssi-logo
Investeringsår 2016
Branche: Sundhedspleje
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 150 millioner
Antal ansatte 90

SSI Diagnostica A/S
SSI Diagnostica var tidligere en selvstændig forretningsenhed under Statens Serum Institut (SSI) som hører under Sundheds- og Ældreministeriet.

Siden 1998 har SSI Diagnostica udviklet, produceret og solgt in vitro diagnostika til klinisk mikrobiologi, veterinær diagnostik, fødevarekontrol samt miljø- og hygiejnekontrol i ind- og udland. Virksomhedens produkter sælges verden over, og produktsortimentet omfatter antisera og dyrkningsmedier fra eget produktionsanlæg i Hillerød, samt blodprodukter fra gården Hvidesten i Allerød. SSI Diagnostica beskæftiger ca. 100 medarbejdere og har en omsætning på DKK 150m. For yderligere information se www.ssi.dk.

Pressemeddelelser
30 mar 2016: Adelis køber SSI Diagnostica fra den danske stat som led i privatiseringsproces


puuilo
Investeringsår 2015
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Finland
Omsætning: EUR 75 millioner
Antal ansatte 240

Puuilo Oy
Puuilo er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1982 som et tømrerværksted i Kajana i Finland. Virksomheden er en lavpriskæde med 15 butikker og en webbutik. Puuilos produktsortiment består af renoveringsrelaterede produkter, værktøj, biltilbehør og have-, husdyrs- og husholdningsprodukter. Virksomheden omsætter for cirka €75 millioner og har 240 medarbejdere. For yderligere information se www.puuilo.fi.

Pressemeddelelser
30 nov 2015: Adelis erhverver den finske lavpriskæde Puuilo sammen med virksomhedens ledelse


intersport_logo
Investeringsår 2015
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 3 milliarder
Antal ansatte 2165

INTERSPORT Sverige AB
INTERSPORT blev grundlagt i 1961, og er et af Sveriges mest kendte varemærker med cirka 150 butikker i Sverige. I 2014 omsatte de svenske INTERSPORT-butikker for SEK 4 milliarder (inkl. moms). INTERSPORT Sverige AB er licenstager og aktieejer i INTERSPORT International Corporation, som er verdens største sportskæde med 5.500 butikker i 44 lande. I 2014 omsatte INTERSPORT for over 10,8 milliarder euro globalt. http://www.intersport.se

Pressemeddelelser
18 jun 2015: INTERSPORT Sverige bliver integreret kæde – Adelis bliver ny hovedaktionær


meda-logo
Investeringsår 2014
Branche: Sundhedspleje
Hjemsted: Finland
Omsætning: EUR 50 millioner
Antal ansatte 800

Med Group OY
Med Group er et finsk healthcare-selskab, som arbejder på at forbedre kvaliteten, funktionaliteten og effektiviteten af sundhedsydelser. Som partner til den offentlige sektor bidrager Med Group til at sørge for, at lige sundhedsydelser er tilgængelige for alle. Med Group’s primære forretningsområder består af ambulanceydelser, medicinske ydelser, tandpleje, hjemmepleje og hjemmehjælp. Selskabet beskæftiger omkring 800 ansatte og har en estimeret omsætning på 50 millioner euro. Besøg http://www.medgroup.fi for yderligere information.

Pressemeddelelser
11 nov 2014: Adelis investerer i den finske healthcare-virksomhed Med Group sammen med stifterne og ledelsen


gtg_logo
Investeringsår 2014
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 247 millioner
Antal ansatte 60

Green Team Group A/S
Green Team Group A/S er Europas førende producent og leverandør af juletræsplanter, juletræer og dekorationer med egenproduktion i Danmark, Polen, Skotland og Frankrig. Green Team Group’s salgsselskaber afsætter produkterne direkte til store europæiske detailkæder og havecentre. Besøg www.greenteam-group.dk for yderligere information.

Pressemeddelelser
15 aug 2014: Adelis køber majoritetspost i Green Team Group


ngi_logo
Investeringsår 2014
Branche: Niche-industriselskaber
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 200 millioner
Antal ansatte 100

NGI A/S
NGI A/S (grundlagt i 1991) er verdens største producent af certificerede hygiejniske maskinfødder. Virksomheden har en position som global markedsleder og eksporterer til +50 lande i hele verden. Produkterne er udviklet, produceret og solgt direkte fra hovedkontoret i Danmark. NGI har også et datterselskab i USA samt salgskontorer i Spanien og Italien. NGI har stor fokus på grundig rådgivning, effektiv produktion og korte internationale leveringstider. Derudover fokuserer virksomheden på kontinuerlig produktinnovation og har opnået adskillige patent- og designbeskyttelser på nye og innovative hygiejniske nivelleringssystemer. I mange år har NGI præsteret to-cifrede vækstrater og er i dag foretrukken leverandør og rådgiver for flere globale brand owners. NGI modtog Børsens Gazelle og Patentkontorets innovationspris i 2013. Virksomheden har 85 medarbejder og en årlig omsætning på 150 millioner DKK. Besøg www.NGI.dk for yderligere information.

Pressemeddelelser
21 jan 2014: Adelis køber majoritetspost i NGI


logent_logo
Investeringsår 2013
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 1,3 milliarder
Antal ansatte 3500

Logent AB
Logent er en full-service logistikpartner med lang erfaring samt brede og dybe kompetencer. Logent har aktiviteter inden for følgende områder: Site, Entreprise og Rekruttering, Konsulenter, Havne- og Kombiterminaler, Toldhåndtering og Freight Management, Uddannelse samt 4PL/Brancheløsninger. Besøg www.logent.se for mere information.

Pressemeddelelser
12 nov 2013: Adelis opkøber Logent AB sammen med virksomhedsledelsen