Adelis som ejer

Sådan arbejder vi

Vi sikrer, at der er et klart interessefællesskab mellem virksomhedens ledelse, bestyrelse og ejere. Sammen med ledelsen og bestyrelsen udarbejder vi en plan for værdiskabelse og en langsigtet køreplan for virksomheden. Vi gør det klart, at det er ledelsens ansvar at gennemføre planerne. Adelis bidrager ved bestyrelsesarbejde og deltagelse i specifikke projekter.

Adelis er en kapitalstærk og erfaren ejer, som kan bidrage med såvel finansielle ressourcer som industrielle kompetencer for at udvikle et selskab på den optimale måde. Vi ser langsigtet på vores investeringer og stræber efter at finde den mest succesrige model for værdiskabelse i den enkelte situation.

Vores drivkraft er sunde værdier og principper. Iværksætterånd, kreativitet, integritet, ydmyghed og teamwork er en naturlig del af vores DNA, hvilket afspejles i vores samarbejde med de virksomheder, vi investerer i.

Vores investeringer foretages af det svenske aktieselskab Adelis Equity Partners Fund I AB. Hele Adelis struktur er en såkaldt onshore-løsning med svensk hjemsted.