Nuværende investeringer

logo-IT-relation-front-data
Investeringsår; 2016
Branche: IT/Servicevirksomheder
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 300 millioner
Antal ansatte 200

IT Relation Front-data
IT Relation Front-data er markedsledende indenfor IT-Outsourcing og Hosting til små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Koncernen blev grundlagt i 2016 ved en fusion af IT Relation, Front-data og DSI-NEXT. Koncernen har kontorer i Herning, Århus, Odense og København. For yderligere information gå til: www.itrelation.dk , www.frontdata.dk og www.dsinext.dk

Pressemeddelelser
30 jun 2016: Adelis skaber dansk markedsleder inden for IT-outsourcing ved sammenlægning af IT Relation, Front-data og DSI-NEXT


nordomatic-logo
Investeringsår 2016
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 500 millioner
Antal ansatte 240

Nordomatic AB
Nordomatic er en markedsledende uafhængig leverandør af energi- og miljøvenlige automatiseringsløsninger til bygge- og installationsbranchen. Nordomatic har 15 kontorer i Sverige og Danmark (under dominus navnet). Nordomatic beskæftiger 240 medarbejdere og har en omsætning på SEK 500m. For yderligere information se www.nordomatic.se.

Pressemeddelelser
Jun 20 2016: Adelis-ejede Nordomatic erhverver dominus
28 feb 2016: Adelis bliver ny hovedaktionær i Nordomatic AB


ssi-logo
Investeringsår 2016
Branche: Sundhedspleje
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 150 millioner
Antal ansatte 90

SSI Diagnostica A/S
SSI Diagnostica var tidligere en selvstændig forretningsenhed under Statens Serum Institut (SSI) som hører under Sundheds- og Ældreministeriet.

Siden 1998 har SSI Diagnostica udviklet, produceret og solgt in vitro diagnostika til klinisk mikrobiologi, veterinær diagnostik, fødevarekontrol samt miljø- og hygiejnekontrol i ind- og udland. Virksomhedens produkter sælges verden over, og produktsortimentet omfatter antisera og dyrkningsmedier fra eget produktionsanlæg i Hillerød, samt blodprodukter fra gården Hvidesten i Allerød. SSI Diagnostica beskæftiger ca. 100 medarbejdere og har en omsætning på DKK 150m. For yderligere information se www.ssi.dk.

Pressemeddelelser
30 mar 2016: Adelis køber SSI Diagnostica fra den danske stat som led i privatiseringsproces


puuilo
Investeringsår 2015
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Finland
Omsætning: EUR 75 millioner
Antal ansatte 240

Puuilo Oy
Puuilo er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1982 som et tømrerværksted i Kajana i Finland. Virksomheden er en lavpriskæde med 15 butikker og en webbutik. Puuilos produktsortiment består af renoveringsrelaterede produkter, værktøj, biltilbehør og have-, husdyrs- og husholdningsprodukter. Virksomheden omsætter for cirka €75 millioner og har 240 medarbejdere. For yderligere information se www.puuilo.fi.

Pressemeddelelser
30 nov 2015: Adelis erhverver den finske lavpriskæde Puuilo sammen med virksomhedens ledelse


intersport_logo
Investeringsår 2015
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 3 milliarder
Antal ansatte 2165

INTERSPORT Sverige AB
INTERSPORT blev grundlagt i 1961, og er et af Sveriges mest kendte varemærker med cirka 150 butikker i Sverige. I 2014 omsatte de svenske INTERSPORT-butikker for SEK 4 milliarder (inkl. moms). INTERSPORT Sverige AB er licenstager og aktieejer i INTERSPORT International Corporation, som er verdens største sportskæde med 5.500 butikker i 44 lande. I 2014 omsatte INTERSPORT for over 10,8 milliarder euro globalt. http://www.intersport.se

Pressemeddelelser
18 jun 2015: INTERSPORT Sverige bliver integreret kæde – Adelis bliver ny hovedaktionær


meda-logo
Investeringsår 2014
Branche: Sundhedspleje
Hjemsted: Finland
Omsætning: EUR 50 millioner
Antal ansatte 800

Med Group OY
Med Group er et finsk healthcare-selskab, som arbejder på at forbedre kvaliteten, funktionaliteten og effektiviteten af sundhedsydelser. Som partner til den offentlige sektor bidrager Med Group til at sørge for, at lige sundhedsydelser er tilgængelige for alle. Med Group’s primære forretningsområder består af ambulanceydelser, medicinske ydelser, tandpleje, hjemmepleje og hjemmehjælp. Selskabet beskæftiger omkring 800 ansatte og har en estimeret omsætning på 50 millioner euro. Besøg http://www.medgroup.fi for yderligere information.

Pressemeddelelser
11 nov 2014: Adelis investerer i den finske healthcare-virksomhed Med Group sammen med stifterne og ledelsen


gtg_logo
Investeringsår 2014
Branche: Konsumentprodukter
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 247 millioner
Antal ansatte 60

Green Team Group A/S
Green Team Group A/S er Europas førende producent og leverandør af juletræsplanter, juletræer og dekorationer med egenproduktion i Danmark, Polen, Skotland og Frankrig. Green Team Group’s salgsselskaber afsætter produkterne direkte til store europæiske detailkæder og havecentre. Besøg www.greenteam-group.dk for yderligere information.

Pressemeddelelser
15 aug 2014: Adelis køber majoritetspost i Green Team Group


ngi_logo
Investeringsår 2014
Branche: Niche-industriselskaber
Hjemsted: Danmark
Omsætning: DKK 150 millioner
Antal ansatte 85

NGI A/S
NGI A/S (grundlagt i 1991) er verdens største producent af certificerede hygiejniske maskinfødder. Virksomheden har en position som global markedsleder og eksporterer til +50 lande i hele verden. Produkterne er udviklet, produceret og solgt direkte fra hovedkontoret i Danmark. NGI har også et datterselskab i USA samt salgskontorer i Spanien og Italien. NGI har stor fokus på grundig rådgivning, effektiv produktion og korte internationale leveringstider. Derudover fokuserer virksomheden på kontinuerlig produktinnovation og har opnået adskillige patent- og designbeskyttelser på nye og innovative hygiejniske nivelleringssystemer. I mange år har NGI præsteret to-cifrede vækstrater og er i dag foretrukken leverandør og rådgiver for flere globale brand owners. NGI modtog Børsens Gazelle og Patentkontorets innovationspris i 2013. Virksomheden har 85 medarbejder og en årlig omsætning på 150 millioner DKK. Besøg www.NGI.dk for yderligere information.

Pressemeddelelser
21 jan 2014: Adelis køber majoritetspost i NGI


logent_logo
Investeringsår 2013
Branche: Servicevirksomheder
Hjemsted: Sverige
Omsætning: SEK 1,3 milliarder
Antal ansatte 3500

Logent AB
Logent er en full-service logistikpartner med lang erfaring samt brede og dybe kompetencer. Logent har aktiviteter inden for følgende områder: Site, Entreprise og Rekruttering, Konsulenter, Havne- og Kombiterminaler, Toldhåndtering og Freight Management, Uddannelse samt 4PL/Brancheløsninger. Besøg www.logent.se for mere information.

Pressemeddelelser
12 nov 2013: Adelis opkøber Logent AB sammen med virksomhedsledelsen

Læs mere om vores investeringsfokus
Nuværende investeringer Tidligere investeringer

Valamis

Læs mere

Kanari

Læs mere

Axentia

Læs mere

Säkra

Læs mere

Ropo Capital

Læs mere

Mobilhouse

Læs mere

Valtti Kumppanit

Læs mere

Presto

Læs mere

Didriksons

Læs mere

Hantverksdata

Læs mere

Generaxion

Læs mere

Nordentic

Læs mere

IT Relation

Læs mere

AddPro

Læs mere

Knightec

Læs mere

Quattro Mikenti Group

Læs mere

SSI Diagnostica

Læs mere

Nordomatic

Læs mere

Puuilo

Læs mere

Intersport Sverige

Læs mere

Green Team Group

Læs mere

Med Group

Læs mere

NGI

Læs mere

Logent

Læs mere