Nykyiset sijoitukset

logo-IT-relation-front-data
Investointivuosi: 2016
Sektori: Liiketoimintapalvelut
Maa: Tanska
Liikevaihto: DKK 300 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 200

IT Relation Front-data
IT Relation Front-data on johtava IT-ulkoistuspalveluita tarjoava yhtiö Tanskassa. Yhtiö keskittyy tarjoamaan palveluitaan pienille yrityksille. Konserni perustettiin vuonna 2016 yhdistämällä IT Relation, Front-data ja DSI-Next ja sillä on toimistot Herningissä, Århusissa, Odensessa ja Kööpenhaminassa. Lisätietoja saat verkkosivuilta:  www.itrelation.dk , www.frontdata.dk ja www.dsinext.dk

Lehdistötiedotteet
30 kesäkuu 2016: Adelis luo johtavan IT-ulkoistuspalveluita tarjoavan yhtiön Tanskassa yhdistämällä IT Relationin, Frontdatan ja DSI-Nextin


nordomatic-logo
Investointivuosi: 2016
Sektori: Liiketoimintapalvelut
Maa: Ruotsi
Liikevaihto: SEK 500 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 240

Nordomatic AB
Nordomatic on johtava riippumaton yhtiö, joka toimittaa energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä rakennusautomaatioratkaisuja kiinteistöyhtiöille ja pääurakoitsijoille. Nordomaticilla on 15 toimistoa Ruotsissa ja Tanskassa (toiminta dominus-brändin alla). Nordomatic työllistää 240 henkilöä ja sen liikevaihto on 500 miljoonaa Ruotsin Kruunua. Lisätietoja saat verkkosivuilta: www.nordomatic.se.

Lehdistötiedotteet
20 kesäkuu 2016: Adeliksen salkkuyhtiö Nordomatic ostaa dominuksen
29 helmikuu 2016: Adeliksesta Nordomatic AB:n uusi enemmistöosakas


ssi-logo
Investointivuosi: 2016
Sektori: Terveydenhuolto
Maa: Tanska
Liikevaihto: DKK 150 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 90

SSI Diagnostica A/S
SSI Diagnostica oli aikaisemmin erillinen liiketoimintayksikkö osana Tanskan Terveysministeriön kontrolloimaa Statens Serum Institutia (SSI).

Yhtiö on vuodesta 1998 lähtien kehittänyt, valmistanut sekä myynyt kotimaan ja ulkomaan markkinoille in vitro-diagnostiikka tuotteita, joita käytetään kliinisessä mikrobiologiassa, eläinlääkäridiagnostiikassa, ravintotutkimuksessa sekä ympäristö- ja hygieniavalvonnassa. SSI Diagnostican tuotteita myydään maailmanlaajuisesti ja sen tuotevalikoima kattaa antiseerumit ja elatusaineet omalta tuotantolaitokselta Hillerødistä Tanskasta, sekä verituotteet omalta maatilalta. Yhtiö työllistää noin 100 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 150 miljoonaa Tanskan kruunua. Lisätietoja saat osoitteesta: www.ssi.dk.

Lehdistötiedotteet
30 maaliskuu 2016: Adelis ostaa SSI Diagnostican Tanskan valtiolta yksityistämisprosessissa


puuilo
Investointivuosi: 2015
Sektori: Kuluttajasektori
Maa: Suomi
Liikevaihto: EUR 75 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 240

Puuilo Oy
Puuilo on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jonka toiminta on lähtenyt liikkeelle pienestä puusepän verstaasta Kainuusta. Nykyisin yritys on puhtaasti vähittäiskauppaa harjoittava keskisuuri tavarataloketju, jolla on Suomessa 15 myymälää ja verkkokauppa. Valikoimaan kuuluu rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja tarvikkeet sekä taloustavarat. Yritys tunnetaan aina edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 80.000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Yhtiön henkilöstömäärä on 240 ja sen liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.puuilo.fi.

Lehdistötiedotteet
30 Marraskuu 2015: Adelis ostaa suomalaisen tavarataloketju Puuilon yhdessä toimivan johdon kanssa


intersport_logo
Investointivuosi: 2015
Sektori: Kuluttajasektori
Maa: Ruotsi
Liikevaihto: SEK 3mrd
Henkilöstön määrä: 2165

Intersport Sverige AB
INTERSPORT Sverige perustettiin vuonna 1961. Sillä on noin 150 myymälää ja se on yksi Ruotsin tunnetuimmista brändeistä. Vuonna 2014 Ruotsin myymälöiden liikevaihto oli 4 miljardia Ruotsin kruunua (sis. ALV). INTERSPORT Sverige on INTERSPORT International Corporationin osakas ja toimiluvan haltija. INTERSPORT International Corporation on maailman suurin urheiluvälineiden vähittäismyyjä, jolla on 5 500 myymälää 44 maassa eri puolilla maailmaa. INTERSPORTin maailmanlaajuinen liikevaihto oli vuonna 2014 yli 10,8 miljardia euroa. http://www.intersport.se.

Lehdistötiedotteet
18 kesäkuu 2015: INTERSPORT Sverigestä integroitu vähittäismyyjä–Adeliksesta enemmistöosakas


meda-logo
Investointivuosi: 2014
Sektori: Terveydenhuolto
Maa: Suomi
Liikevaihto: EUR 50 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 800

Med Group OY
Med Group on suomalainen terveydenhuollon palveluyritys, joka kehittää terveyspalveluiden laatua, vaikuttavuutta ja kustannustehokkuutta. Julkisen sektorin yhteistyökumppanina Med Group edistää tasa-arvoisten terveyspalveluiden saatavuutta jokaiselle. Med Groupin päätoimialat ovat ambulanssipalvelut, lääkäripalvelut, suun terveydenhuollon palvelut sekä kotipalvelut ja vammaisten avustajapalvelut. Yhtiön liikevaihto on noin 50 milj. euroa ja sillä on yli 800 työntekijää. Lisätietoja: http://www.medgroup.fi.

Lehdistötiedotteet
11 Marraskuu 2014: Adelis ostaa suomalaisen terveydenhuollon palveluyritys Med Groupin yhdessä perustajien ja toimivan johdon kanssa


gtg_logo
Investointivuosi: 2014
Sektori: Kuluttajasektori
Maa: Tanska
Liikevaihto: DKK 247 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 60

Green Team Group A/S
Green Team Group A/S -yhtiö on johtava joulukuusten taimien, joulukuusten ja kuusenkoristeiden valmistaja ja toimittaja, ja yhtiöllä on istutusalaa Tanskassa, Puolassa, Skotlannissa ja Ranskassa. Green Team Groupin myyntiyritykset myyvät tuotteita suoraan suurille eurooppalaisille vähittäiskauppaketjuille ja puutarhamyymälöille. Lisätietoja saat verkkosivuilta www.greenteam-group.dk.

Lehdistötiedotteet
15 elokuuta 2014: Adelis ostaa enemmistön Green Team Groupista


ngi_logo
Investointivuosi: 2014
Sektori: Liiketoimintapalvelut
Maa: Tanska
Liikevaihto: DKK 150 miljoonaa
Henkilöstön määrä: 85

NGI A/S
NGI A/S (perustettu vuonna 1991) on maailman suurin sertifioitujen hygieenisten koneenjalkojen tuottaja. Yrityksellä on myyntiä yli viidessäkymmenessä maassa. Jalat kehitetään, tuotetaan ja myydään suoraan yhtiön pääkonttorista tanskasta. Lisäksi yrityksellä on tytäryhtiö yhdysvalloissa sekä myyntikonttorit Italiassa ja Espanjassa. NGI keskittyy erityisesti asiakasneuvontaan, tehokkaaseen tuotantoon sekä lyhyisiin toimitusaikoihin. Lisäksi yritys panostaa suuresti tuotekehitykseen ja sillä on suuri määrä patentteja ja mallioikeuksia. NGI:n kasvu on ollut kaksinumeroista viimeiset vuodet ja vuonna 2014 yritys voitti sekä Børsen lehden ”Gazelle” palkinnon sekä tanskan patenttiviraston innovaatiopalkinnon. Yrityksellä on noin 85 työntekijää ja sen liikevaihto on noin DKK 150 miljoonaa. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.ngi.dk.

Lehdistötiedotteet
21 tammikuuta 2014: Adelis ostaa enemmistöosuuden NGI:sta


logent_logo
Investointivuosi: 2013
Sektori: Liiketoimintapalvelut
Maa: Ruotsi
Liikevaihto: SEK 1.3mrd
Henkilöstön määrä: 3500

Logent AB
Logent on nopeasti kasvava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa kattavan palveluvalikoiman asiakkailleen. Logent toimii viidellä päätoimialalla, ja sen tarjoamia palveluita ovat sopimus- ja paikkaratkaisut, konsultointipalvelut, tullauspalvelut, satamien ja terminaalien johtaminen, henkilöstöratkaisut sekä logistiikan koulutus- ja IT-järjestelmät. Lisätietoja on osoitteessa www.logent.se.

Lehdistötiedotteet
12 marraskuuta 2013: Adelis ja nykyinen johtoryhmä hankkivat Logent AB:n

Lue lisää sijoitusfokuksestamme
Nykyiset sijoitukset Aiemmat sijoitukset

Valamis

Lue lisää

Kanari

Lue lisää

Axentia

Lue lisää

Säkra

Lue lisää

Ropo Capital

Lue lisää

Mobilhouse

Lue lisää

Valtti Kumppanit

Lue lisää

Presto

Lue lisää

Didriksons

Lue lisää

Hantverksdata

Lue lisää

Generaxion

Lue lisää

Nordentic

Lue lisää

IT Relation

Lue lisää

AddPro

Lue lisää

Knightec

Lue lisää

Quattro Mikenti Group

Lue lisää

SSI Diagnostica

Lue lisää

Nordomatic

Lue lisää

Puuilo

Lue lisää

Intersport Sverige

Lue lisää

Green Team Group

Lue lisää

Med Group

Lue lisää

NGI

Lue lisää

Logent

Lue lisää